Truss podium

Indien u een leverancier zoekt als het gaat om beeld-, licht- en geluidsapparatuur, Truss podiums, rigging/statieven, communicatie, bekabeling, verbruiksmaterialen dan bent u bij Ultrasound Productions aan het juiste adres. Wij streven zelf naar perfectie, door het feit dat wij ruim 10 jaar ervaring hebben in dit vak, kunnen wij u een totaaloplossing bieden. Dat van bijvoorbeeld tot de plaatsing van een truss podium tot aan het ontwerp van een beursstand.

Beursstand

Wilt u een beursstand wilt huren, heeft u twee mogelijkheden bij ons. Allereerst kunt u kiezen voor kant en klare beursstands waarmee we een snelle maar effectieve oplossing bieden. Deze kant en klare stands zijn opgebouwd uit truss systemen en kunnen snel op- en afgebouwd worden. Ondanks het feit dat het hier geen maatwerk betreft, zijn er toch eindeloos veel mogelijkheden om de stand naar uw smaak aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van lichtarmaturen of banners die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan het truss podium. Tevens kunt u gebruik maken van audiovisuele producten. Deze zijn ook te bevestigen aan de truss.

Truss podiumContact

Wanneer meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan denken wij graag vrijblijvend met u mee. Neem daarom contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website maar ook kunt u uw vraag en gegevens achterlaten op de contactpagina waarna wij spoedig contact opnemen met u.

Wij zullen ervoor zorgen dat het Truss podium tot in de puntjes verzorgt is en bouwen na afloop alles weer af. Bij Ultrasound Productions bent u aan het juiste adres om dit allemaal te realiseren!

   Contact         Verhuur