Truss overkapping

Bent u op zoek naar een leverancier voor een Truss overkapping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij Ultrasound Productions voorzien u graag van een goed advies als het gaat over de aanschaf van deze overkapping. Naast verkoop bieden wij u ook nog de mogelijkheid een Truss overkapping te huren. Dit wanneer u een feest en evenement heeft en de weersverwachtingen niet positief zijn. Wat betreft de maten heeft u bij ons verschillende mogelijkheden, indien u hier zelf niet uitkomt? Neem contact met ons op, dan zullen wij onze mening geven.

Overige diensten

Naast de verhuur van overkappingen kunt u nog voor meerdere producten bij ons terecht. Wij kunnen namelijk al het materiaal dat nodig is voor een evenement regelen, zoals podia en professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast ook nog:

  • Karaoke sets
  • Truss/statieven
  • Effectmachines
  • DJ booths
  • Bekabeling
  • Ruime ervaring

Truss overkappingUltrasound Productions biedt u ruim 10 jaar ervaring als het gaat verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast bent u, zoals gezegd, bij ons aan het juiste adres voor shows, podia, standbouw, truss overkappingen en de technische productie van uw evenement.

Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Maak gerust uw wensen bij ons kenbaar, want er is meer mogelijk dan u denkt! Wij beschikken namelijk ook over special FX, stroomvoorzieningen en communicatieapparatuur. Interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen een offerte op maat voor u samenstellen.

   Contact         Verhuur