Truss overkapping huren

Maak kennis van de specialist op het gebied van professionele licht-, geluid- en beeld installaties: Ultrasound Productions. Wij zijn uw toekomstige partner op gebied van licht, geluid en beeld met daarbij behorende opties. Een van die opties is bijvoorbeeld een Truss overkapping huren. Vooral in Nederland kan het het weer snel omslaan. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, dan doet u er wijs aan een overkapping te nemen. Laat het weer geen beperking zijn op uw evenement. Indien u twijfelt, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt bij ons verschillende zaken verwachten, advies op maat is daar een van.

Wat u nog meer kunt verwachten

Wij hebben ruime ervaring met diverse evenementen. Kiest u ervoor om bij ons podia te huren, dan kunt u rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij werken enkel met hoogwaardige apparatuur. Wat betreft de verhuur van podia kunt u ervoor kiezen om een complete truss overkapping te huren, tevens is het ook mogelijk om slechts onderdelen te huren. Wanneer u hier advies over wilt hebben, staan onze medewerkers voor u klaar.

Naast podia en professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Karaoke sets
  • Truss overkappingen
  • Effectmachines
  • DJ booths
  • Bekabeling

 Truss overkapping hurenStandbouw

Zo beschikt Ultrasound Productions ook nog over verschillende mogelijkheden als het gaat om de juiste uitstraling voor uw beursstand. U kunt deze zelf geheel samenstellen, zodat u een stand op maat heeft. Daarnaast hebben wij ook standaard modellen die kant en klaar gebruikt kunnen worden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

   Contact         Verhuur