Podium overkapping huren

Indien u van plan bent een podium overkapping te huren, dan zit u bij Ultrasound Productions goed! Hier heeft u namelijk vele mogelijkheden als het aankomt op het huren van podia. Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende evenementen, zoals festivals, bruiloften en bedrijfspresentaties. Wij zorgen er graag voor dat u een hoogwaardige uitstraling kunt realiseren die aansluit bij uw evenement.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast een podium overkapping huren, zijn wij gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor shows, standbouw en de technische productie van uw evenement.

Naast een professioneel team van gemotiveerde medewerkers met een gedegen kennis van de materialen kunnen wij als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. U kunt bij ons dan ook altijd een advies op maat verwachten. Natuurlijk stellen wij uw input ook op prijs. Samen met u kijken wij wat er allemaal mogelijk is.

Voor meer informatie over onze producten en/of diensten kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.


Wij verzorgen de opbouw

Wanneer u dus een podium overkapping wilt huren, dan is dit eenvoudig geregeld bij Ultrasound Productions. Onze service stopt niet wanneer wij u van de juiste onderdelen hebben voorzien. Onze technicus staat klaar om, indien gewenst, het podium op en af te bouwen. Hetzelfde geldt overigens ook voor de montage van het licht en geluid. Kortom wij leveren een totaaldienst, van A tot Z.

Meer informatie? Dan denkPodium overkapping hurenen wij graag vrijblijvend met u mee. Neem daarom contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website maar ook kunt u uw vraag en gegevens achterlaten op de contactpagina waarna wij spoedig contact met u opnemen.

   Contact         Verhuur