Overdekt podium

Indien u een professionele leverancier zoekt op gebied van licht, geluid, beeld en podia, dan zijn wij uw ideale partner. Zij heeft u bij ons zeer veel keuze, dit van custom made stands tot aan een overdekt podium. Tevens leveren wij uitsluitend A-merken zoals:

  • Pioneer
  • VMB
  • Jem en Shure

Dit omdat kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staan. Wij zijn vooruitstrevend wat betreft beeld-, licht- en geluidsapparatuur en dat betekent dat wij ons aanbod regelmatig aanvullen. Hierdoor heeft u altijd beschikking tot de beste apparatuur.

Wij regelen alles!

Bij Ultrasound Productions nemen wij de gehele verzorging op ons tijdens uw evenement als het gaat om licht, geluid, beeld en podia. Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende evenementen, zoals festivals, bruiloften en bedrijfspresentaties. Wij zorgen er graag voor dat u een hoogwaardige uitstraling kunt realiseren die aansluit bij uw evenement. Door van te voren alles duidelijk te bespreken en in kaart te brengen, zal alles vlekkeloos verlopen.

Overdekt podiumEen offerte op maat

Naast kwaliteit en betrouwbaarheid, ontvangt u van ons ook altijd een advies op maat. Zo is elk evenement wel anders en wij helpen u graag om uw wensen om te zetten tot een uniek eindresultaat. Zo geven wij advies van ontwerp tot aan de uitwerking, bijvoorbeeld door te kiezen voor een overdekt podium in plaats van een open podium. Interesse in onze diensten?

Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen een offerte op maat voor u samenstellen.

   Contact         Verhuur