Ontdek de mogelijkheden van ons festival podium verhuur

Zoekt u een professionele organisatie met ruime mogelijkheden wat betreft festival podium verhuur? Maak dan kennis met Ultrasound Productions waar u terecht kunt voor een ruim verhuurassortiment. Enkele merken die wij verhuren zijn Pioneer, VMB, Jem en Shure. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staan, werken wij enkel met A-merken. Wij zijn vooruitstrevend wat betreft beeld-, licht- en geluidapparatuur en dat betekent dat wij ons aanbod regelmatig aanvullen. Hierdoor heeft u altijd beschikking tot de beste apparatuur.

Ruime ervaring op diverse evenementen

Wij hebben ruime ervaring met standbouw en festival podium verhuur. Bij diverse evenementen, zoals bruiloften, festivals, hebben wij oplossingen mogen leveren. Maar denk ook eens aan de mogelijkheden die er zijn wat betreft modeshows en bedrijfspresentaties! Zowel bij zakelijke als commerciële evenementen kunnen wij onze kennis uitstekend in de prakijk brengen. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Maak gerust uw wensen bij ons kenbaar, want er is meer mogelijk dan u denkt! Wij beschikken namelijk ook over special FX, stroomvoorzieningen en communicatieapparatuur.

Festival podium verhuurWij denken met u mee

Wij zorgen er graag voor dat uw evenement de uitstraling krijgt waar u naar streeft. Kiest u voor festival podium verhuur van Ultrasound Productions, dan kunt u er op rekenen dat wij de installatie én de bediening verzorgen. Deze keuze is natuurlijk geheel aan u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 
   Contact         Verkoop