Festival podium huren

Bij Ultrasound Productions heeft u niet alleen de mogelijkheid een festival podium te huren. Wij tevens gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor shows, podia, standbouw en de technische productie van uw evenement.

Ruim 10 jaar ervaring

Wat wij bij Ultrasound Productions u kunnen bieden is ruim 10 jaar ervaring met standbouw en festival podium verhuren. Zo hebben wij ons aandeel al in vele festivals en evenementen gehad. Dit van levering van losse delen tot aan de complete verzorging. Zowel bij zakelijke als commerciële evenementen kunnen wij onze ervaring en know how uitstekend in de praktijk brengen. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Advies & installatie

Zoals gezegd leveren wij ook losse apparatuur. Deze hoogstaande apparatuur vraagt ook om de juiste installatie. Wij kunnen naast het leveren van de apparatuur ook de installatie en onderhoud voor u verzorgen. Op deze wijze nemen wij de gehele licht- en geluidsinstallatie op ons. Heeft u hier specifieke vragen over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Festival podium hurenOnze merken

Ultrasound Productions is officieel dealer van de volgende merken: RCF – DB Technologies – Pioneer – Shure – Next Audio – Soundcraft – BSL – Light Inc – Antari – ShowTec – Prolyte – JB-Systems – Briteq – American DJ – Elation – Neutrik – Tasker – Keraf – Nichiban – Magic Effects. Naast bovenstaande merken kunnen wij een breed assortiment aan artikelen leveren. Mocht u op zoek zijn naar een merk wat niet voorkomt in de lijst dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website maar ook kunt u uw vraag en gegevens achterlaten op de contactpagina waarna wij spoedig contact opnemen met u.

   Contact         Verhuur