DJ podium huren

Bij Ultrasound Productions kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met licht, geluid- en beeld installaties. Wij zijn uw professionele partner voor advies, verkoop en installatie van professionele installaties. Dus ook indien u een DJ podium wilt huren. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en streven voortdurend naar duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vele producten uit ons assortiment zetten wij zelf in tijdens projecten en evenementen. Hiermee kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Advies & installatie

Kwalitatief hoogstaande apparatuur vraagt ook om de juiste installatie. Wij kunnen naast het leveren van de apparatuur ook de installatie en onderhoud voor u verzorgen. Onze service stopt niet wanneer wij u van de juiste onderdelen hebben voorzien. Onze technicus staat klaar om, indien gewenst, het podium op en af te bouwen. Wanneer u een DJ podium huurt, verzorgen wij al uw licht en geluid!

Ultrasound Productions is officieel dealer van de volgende merken: RCF – DB Technologies – Pioneer – Shure – Next Audio – Soundcraft – BSL – Light Inc – Antari – ShowTec – Prolyte – JB-Systems – Briteq – American DJ – Elation – Neutrik – Tasker – Keraf – Nichiban – Magic Effects.

DJ podium hurenOnze mogelijkheden

Onze organisatie kan uw bedrijf of organisatie voorzien van professionele licht- geluid en beeldapparatuur. Uiteraard met de daarbij horende stands en festival podiums. Niet alleen voor het organiseren van festivals kunt u op ons rekenen maar denk ook aan de volgende mogelijkheden:

  • Bruiloften
  • Drive-in shows
  • Schoolfeesten
  • Bedrijfsevenementen
  • Doe het zelf shows

Meer informatie? Dan denken wij graag vrijblijvend met u mee. Neem daarom contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website maar ook kunt u uw vraag en gegevens achterlaten op de contactpagina waarna wij spoedig contact opnemen.

 

   Contact         Verhuur