DJ overkapping huren

U bent bij Ultrasound Productions uitgekomen omdat u een partner zocht op het gebied van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Ongeacht of u enkel een DJ overkapping wilt huren of een complete “show”, wij voorzien u graag van advies. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden met betrekking op uw feest of evenement. Onze shows worden jaarlijks ingezet voor vele bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De shows van Ultrasound Productions hebben een perfecte uitstraling en zijn overal inzetbaar. Al onze shows zijn voorzien van een professionele, representatieve DJ’s met jarenlang ervaring.

Enkele standaard shows

Om enige houvast te creëren hebben wij enkele standaard shows samengesteld. Deze shows kunt u eenvoudig vinden via deze website. Indien u hier vragen over heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Indien u liever een show op maat wilt hebben, is dit natuurlijk ook geen probleem. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en voorzien wij u van een advies op maat. Wenst u meer informatie over onze shows of DJ overkappingen huren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

DJ overkapping hurenUw professional

Zoals gezegd is Ultrasound Productions gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor shows, podia, standbouw en de technische productie van uw evenement.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in dit vak en dat ziet u dan ook terug aan onze dienstverlening. Door alles van A tot Z te regelen en op ons te nemen. Dit van opbouw of afbouw.

Wij kunnen als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat.Voor meer informatie over onze producten en/of diensten kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

   Contact         Verhuur